دانلود آهنگ جدید افسون به نام ( فلوت ) شناور
Download New Music : FLOAT– AFSOON
با دو کیفیت ۳۲۰ ،۱۲۸ و پخش انلاین و متن آهنگ
By Quality MP3 320 & 128 Direct Link Kbps Lyrics Music + Play Song
پخش آنلاین Music + لینک مستقیم و متن آهنگ در ادامه مطلب…
متن آهنگ when your heart is so tired
وقتی قلبت خیلی خسته Don’t push me away منو از خودت نرون This is Fight fire with fire این جنگ آتش با آتشه I saw this light , so be quiet من این نور رو دیدم ، پس ساکت شو After everything i’ve done بعد از تمام کارایی که برات کردم please don’t cross the line لطفا خط قرمز هارو رد نکن i’m about to lose my mind دیگه دارم عقلمو از دست میدم I’m not blind من که کور نیستم I saw this light این نورو دیدم Like im lifeless انگار خالی از زندگی ام Im floating up حس میکنم شناورم (گیجم ، معلقم) cross my heart قسم میخورم I don’t know what’s going on که من نمیدونم چه اتفاقی داره میوفته Like im lifeless Im floating up cross my heart I don’t know what’s going on N n n n Just give me your fucking hand فقط اون دستای لعنتیتو بده بهم Common n n n n Get out of my fucking head از تو ذهن من گمشو بیرون N n n n i wanna take your pain من میخوام درداتو تسکین بدم save your brain ذهنتو شفا بدم shake your game و زندگیتو تغییر بدم N n n n My time on earth is done مهلت من روی زمین به اخر رسیده you look so shiny خیلی درخشنده به نظر میای this is last demon fight این آخرین مبارزه با شیطانه why don’t you call me چرا منو فرا نمیخونی؟ I said don’t cross the line بهت گفتم خط قرمزارو رد نکن Say your mine بگو که مال منی Save your life و زندگیتو نجات بده
دانلود این آهنگ با کیفیت 320
دانلود آهنگ با کیفیت 128
درباره این سایت